Online psychologische en/of sociale ondersteuning voor Nederlanders in het buitenland.

Hallo Nederlanders ergens wonend op deze mooie wereld!

Mijn naam is Marieke Werger, drie jaar geleden ben ik samen met mijn man naar Uruguay verhuisd, "Het roer om".

Sinds een jaar geef ik met veel plezier online therapie aan Nederlanders wonend in het buitenland met psychische en/of sociale problemen. 

Het leven en wonen in het buitenland kent veel charmes en uitdagingen. Soms wordt je geconfronteerd met problemen die gerelateerd zijn aan het wonen in het buitenland. Het kan ook zijn dat je jezelf en je bijbehorende problemen weer tegenkomt. Je dacht misschien dat je ze kon ontlopen door het roer om te gooien. Maar vaak halen ze je naar verloop van tijd weer in!

Wanneer je last hebt van psychische klachten is het fijn om hierover te kunnen praten in je eigen moerstaal. We spreken dezelfde taal en hebben dezelfde achtergrond, de drempel is hierdoor lager om allerlei onderwerpen bespreekbaar te maken. 

In Nederland heb ik veel ervaring opgedaan door mijn werk in de geestelijke gezondheidszorg. Mijn opgedane kennis en ervaring wil ik graag inzetten om ondersteuning te bieden aan mensen met lichte tot matige klachten die in het dagelijks beïnvloeden.  De aard van de klachten kunnen heel divers zijn, somberheid, angst, eenzaamheid, stress, aanpassing en of identiteitsproblemen. De meeste behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk effectief gebleken cognitieve gedragstherapie. 

De sociale media heeft de wereld een stuk kleiner gemaakt en hier kunnen we middels online therapie via skype mijn inziens ons voordeel mee doen. 

Wil je aan de slag met je problemen, neem dan vrijblijvend contact op met Online Therapie Nederland of meld je direct aan.

 

21104127_2032989096931347_1697770939_o.jpg

Marieke Werger/ Online therapie Nederland

Ik leer Spaans en dat valt niet mee!

Ik leer Spaans en dat valt niet mee!

Hallo Nederlanders ergens wonend, reizend op deze mooie wereld!!