Hallo Nederlanders ergens wonend, reizend op deze mooie wereld!!

onlinetherapie-nederland-03.jpg

Ik zal me even voorstellen, ik ben Marieke Werger en ben 48 jaar en geboren en getogen in het mooie Twenteland. Ik ben van beroep sociaal psychiatrisch verpleegkundige en cognitief gedragstherapeutisch werker. Samen met mijn man heb ik altijd veel gereisd en een aantal jaren geleden hebben we besloten om het roer om te gooien. Een kleine drie jaar geleden zijn we naar Atlantida, Uruguay in Zuid Amerika verhuisd. We wonen hier op het platteland, maar dicht bij de zee en 40 km van de hoofdstad Montevideo. De familie is inmiddels uitgebreid met drie honden, twee katten, acht kippen en drie paarden. We zijn bezig om ons bestaan hier op te bouwen en dat gaat met vallen en opstaan. We hebben ons eigen huis gebouwd en een we verbouwen onze eigen groentes, hier zijn we best een beetje trots op. Maar we zijn nog lang niet klaar…….


In Nederland heb ik altijd in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt en na verloop van tijd merkte ik dat ik mijn werk en de contacten ging missen. Daarop heb ik besloten om online psychologische ondersteuning aan te bieden aan Nederlanders in het buitenland. Ik spreek uit ervaring en weet hoe het is om uit Nederland te vertrekken en ergens anders te gaan wonen. Ik merk dat de gesprekken me veel voldoening geven Omdat de gesprekken in je moerstaal plaatsvinden schept dat veel herkenning en kan ik vanuit mijn Nederlandse achtergrond en ervaring situaties goed in voelen. De aard van de klachten kunnen heel divers zijn, van angst en somberheidsklachten tot relatieproblemen of zoekende naar wie ben ik, wil ik en kan ik en of past bij mij.

Je kunt geheel vrijblijvend contact met me opnemen als je belangstelling hebt voor een kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groet,

Marieke

Online psychologische en/of sociale ondersteuning voor Nederlanders in het buitenland.