"Lijden is nodig, tot je inziet dat het niet nodig is”

(Eckhart Tolle)

 
onlinetherapie-nederland-03.jpg

Het kan gebeuren in je leven dat door een ziekte, verlies van baan, relatieproblemen je even helemaal de weg kwijt bent. Je hebt geen grip meer op je leven of het ontstaat sluipenderwijs door de tijd heen. Je voelt je rotter en niet goed in je vel. Angsten kunnen ontstaan door een gebrek aan zelfvertrouwen of depressie.

Wat de aanleiding ook is, dit kan een moment zijn om hulp te zoeken en samen te onderzoeken wat er aan de hand is. Hoe de situatie zo verbeterd kan worden dat je weer in de kracht van je leven komt te zitten.

Ik pas me aan aan jouw levenssituatie, zonder gebruik te maken van een vastomlijnd protocol of diagnose-systeem. Hierdoor wordt het contact persoonlijker.

 

E-mail of online

Email of online hulpverlening is een laagdrempelige manier van hulpverlening, omdat je in je eigen tijd kunt e-mailen en alles nog eens goed kunt nalezen.

Stuur me een e-mail >>

Online therapie

Of u nu in Australië, Amerika, Europa, Azië of Afrika woont, online therapie is altijd mogelijk. Het is een bewezen effectieve therapievorm. Online therapie wordt gedaan door een therapeut en gaat via Skype en of e-mail. U kunt Skype gratis downloaden en vanaf uw computer of tablet kunt u overal ter wereld met mij videobellen als online therapeut.

Werkwijze >>

 

Citaat van de maand:

zie alle citaten >>