“Het is fijn dat je met Marieke ondanks de afstand makkelijk een vertrouwelijke band kan opbouwen, je kan daadwerkelijk met alles bij haar terecht”
 

Gelukkige klanten

 

 

Mijn ervaring met Marieke zijn zeer positief door haar ongedwongen en professionele aanpak. Iemand waarbij ik me veilig voel en me verder helpt na een turbulente Periode.

– Dick, Australia

Marieke in een paar steekwoorden voor mij: vertrouwd, scherp, nieuwe inzichten, nuchter, eerlijk. Kortom gesprekken waar je je prettig bij voelt en net even die trigger krijgt om weer verder te komen en dat op je eigen bank op flexibele tijden. Echt aan te raden.

Marieke heeft een directe, praktische en actieve aanpak van de problematiek. Door haar ervaringen op diverse vakgebieden kan per probleem gekeken worden naar de beste aanpak en hoe deze toe te spitsen op de cliënt.

Met empathie, humor en nuchterheid kan ze op de juiste punten inzoomen. Of het nu complexe vraagstukken zijn of even een moment van reflectie van een beslissing waar je voor staat, het is altijd nuttig om dit met Marieke te bespreken.

Het inlevingsvermogen van Marieke, de goede discussies en de praktische tips en hulp hebben mij op de juiste weg gezet en erg geholpen. Voor mij was de online therapie precies hetgeen ik nodig had,  ik kon eenvoudig vanuit verschillende plekken op de wereld contact met Marieke maken als ik hier behoefte aan had. 

— Daniel, Duitsland